Anja

Over Anja

Ik ben Anja, 45 jaar oud en ik ben op zoek naar een lekker geil contact met een hete vent. Ik ben op zoek naar iemand die net zo geil en avontuurlijk is als ik ben.

Ik ben een gescheiden vrouw, dus ik ben op zoek naar een man die me de romantiek en passie kan geven die ik zoek. Ik hou van een goed gesprek, een lekker diner, een spannende film of een heerlijk avontuurlijk weekend.

Ik ben op zoek naar een man die me op alle manieren kan verleiden en die me kan laten genieten van wat ik zoek. Ik ben een avontuurlijke vrouw en ben altijd op zoek naar leuke dingen om te doen. Ik hou van reizen, lekker eten, winkelen, muziek luisteren, lezen en nog veel meer.

Ik ben op zoek naar iemand die net zo avontuurlijk is als ik en die me kan verwennen en verrassen. Als je ook op zoek bent naar een lekker geil contact met een hete vent, laat me dan weten wat je verwacht en dan kunnen we zien of we een leuke tijd samen kunnen beleven.

Ik hoop dat ik hier een leuke man kan vinden om mijn avonturen mee te delen en dat we samen een leuke tijd kunnen hebben!

Tot snel!

Anja



Leeftijd: 45     Haar kleur: Bruin     Haar type: Lang     Provincie: NL: Friesland     Huidskleur: Blank



 

Direct een berichtje sturen naar Anja?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact